banner

Medlemsrabatter
Der er indgået følgende rabataftaler for medlemmer af AOPA:

Kontokort og rabat hos Dansk Fuels

Via vores fine samarbejde med DMU har AOPA nu også mulighed for at tilbyde alle AOPA medlemmer et kontokort hos Dansk fuels med en tilhørende rabat:

Avgas 100L: 100 øre/liter (før moms)

Jet A1: 100 øre/liter

Du ansøger via DMUs hjemmeside hvor du også kan finde de præcise aftalevilkår

 

Rabat på flyforsikring hos Riskpoint
AOPA og DMU har en fordelagtig rabataftale med RiskPoint Aviation, en eksklusiv forsikringsaftale til AOPA og DMU-medlemmers forsikring af fly og helikoptere. 
 
Medlemsrabatten er 10% på fastvinget fly og 5% på helikopter af hele forsikringssummen
 
Skiftes der fra et selskab, hvor man har ret til bonus for skadesfri flyvning, ydes der ekstraordinært 10 % rabat på Kaskopræmien det første år. 
 
Flyforsikringen er opbygget af en lang række elementer, som gør at du kun betaler lige nøjagtig for den risiko forsikringsselskabet har. Der ses blandt andet på om der tidligere har været skader, hvad luftfartøjet anvendes til og pilotens erfarings niveau. Nyt er at ved pilot erfaring er skillelinjen 100 timer, mod 200 timer tidligere.
 
Riskpoint A/S er et agentur og forsikringerne tegnes i Tokio Marine Kiln som er et A+ ratet selskab i Loyds og der er dermed høj sikkerhed. Udstedelse af policer og skadesbehandling varetages af RiskPoint's kontor i Danmark. Dette er ofte oversete men vigtige parametre at have med i sine overvejelser når man vælger flyforsikring.
 
Ved sammenligning med andre tilbud bør man tage i betragtning at bonus på 20% skadesfri flyvning først opnås efter 1 år, så et tilsyneladende lidt dyrere tilbud, kan sagtens være billigere efter 1 år.
 
Der kan ikke opnås medlemsrabat såfremt forsikringen tegnes gennem en forsikringsmægler
 
 
 
NB! Forsikringsaftalen omfatter nu også fly på andet register end OY. Det forudsætter at flyet har base i Danmark og flyejer har dansk folkeregister adresse. 
 
 
 
Ved spørgsmål og mere information, henvises til vores samarbejdspartner: 
 
RiskPoint Aviation
Kontaktpersoner: 
John S.Lindholm - telefon 44 45 21 20
Iris Kolbe - telefon 44 45 21 21 
 

 

Rabat på booking af hoteller gennem HRS

Som AOPA medlem har du mulighed for at booke dit hotel online med særlig AOPA rabat. Det foregår via HRS (Hotel Reservation Service) hvorigennem du kan booke dit hotel worldwide.

Rabatten er forskellig fra hotel til hotel. Typisk ligger den på 5-10% men i enkelte tilfælde har vi set rabatter på op til 40%. Det er tydeligt indikeret hvilke hoteller du får rabat på og hvor stor den er. Vi har sammenlignet med den anden store online udbyder af hoteller, hotels.com og der er bestemt tale om reelle rabatter hos HRS.

For god ordens skyld skal du vide at når du booker via AOPAs rabataftale modtager AOPA en provison på 2%. Disse penge går fuldt ud til drift af Motorflyvningens Fællessekretariat og er derfor med til at holde dit AOPA kontingent nede.

Du finder rabatlinket ved at logge ind og kigger nederst på siden med dine medlemsdata.

20% rabat fos Lazy8

Ved køb af logbøger opnår AOPA medlemmer 20% rabat hos Lazy8. Oplys dit AOPA medlemsnummer eller send scannet kopi af dit medlemskort.

Se Lazy8's hjemmeside her

10% rabat hos Billund Aircenter

Rabatten gælder proficiency checks til SEP(land), IR(A)SE og IR(A)ME. Ligeledes ydes 10% rabat ved træningsflyvning til vedligehold af SEP(land).

Du finder Billund Aircenter her

Aircrew rates på mange hoteller

Med dit AOPA aircrew kort er det på mange hoteller muligt at opnå en særlig aircrew rate. For at opnå rabatten bør du kontakte hotellet inden ankomst og bede dem bekræfte deres aircrew rate.

Der foreligger ikke egentlige aftaler mellem AOPA og hotellerne, men erfaringsmæssigt er det muligt at opnå en pris der ligger 30-60% under almindelig listepris og den pris der tilbydes på f.eks. hotels.com.

De hoteller der er mest tilbøjelige til at tilbyde crew rates er typisk dem der ligger tæt på en lufthavn med rutetrafik.